SZOLGÁLTATÁSOK

 

Black Care álló Infraszolárium – Világújdonság!

Infra előkezelés : Felkészíti a bőrt a napozásra!
Szoláriumozás előtt, a program első kettő percében, amelynek ideje nem tartozik be a választott programba, a nap sugaraival azonos módon felkészíti a bőrt az egészséges barnulásra. Felmelegíti a bőrt, kitágítja a pórusokat, így a , így a tartósan barnító UVB-sugarak mélyebben be tudnak hatolni a bőrükbe, a barnulás eredményesebb és tartósabb lesz. Az infrasugárzók régóta ismert jótékony élettani hatását már a szoláriumban is élvezhetjük. Az infra méregtelenít, fogyaszt, csökkenti a cellulítiszt, növeli az ellenálló képességet, energiával tölt fel.

Sókabin
A sókabin a természetben megtalálható sóbarlang mesterségesen kialakított formája.

A sóbarlang,sókabin jótékony hatásait már több, mint 150 évvel ezelőtt felfedezték, méghozzá egy véletlen kapcsán. Ekkoriban a sóbányákban még elítélt rabokat dolgoztattak, és megfigyelték, hogy a kemény fizikai munka dacára akár 10-15 évvel hosszabb ideig éltek, mint szabad társaik. Ma már tudjuk, hogy a sóbarlang levegőjében a só lebegő, finom porként van jelen, amely megszűri a légteret az allergénektől és káros baktériumoktól. Ez a rendkívüli tisztaságú levegő elsősorban a légzési panaszokkal küzdőknek segít a gyógyulásban, a tünetek enyhítésében.

A modern sókabin:

Nem mindenki teheti meg, hogy rendszeresen felkeressen egy sóbarlangot és élvezze a só gyógyító erejét, de a modern technológia szerencsére megoldást nyújt erre a sókabin formájában. A sókabin tulajdonképpen nem egyéb, mint egy házilag telepített, kisméretű sóbarlang.
A só kabin szabályozza a szervezet ionháztartását, és nagyfokú fertőtlenítő hatással van a használókra – a rendszeres só kabin használat bizonyítottan enyhíti a légúti panaszokat, valamint hosszútávon jelentős javulás eredményez a betegek állapotában.

A sókabin elsősorban azok számár ajánlott, akik: krónikus köhögéssel vagy asztmával küzdenek, allergiásak, alvási zavaraik vannak, neurodermitisben vagy más szervi betegségekben szenvednek.

 

  • Női, Férfi és Gyermek fodrászat
  • Kozmetika
  • Hajgyógyászat
  • Sminktetoválás
  • Műkörömépítés
  • Infraszolárium
  • 3D Műszempilla
  • Infraszauna
  • Sókabin
  • Internetpont

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>